Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.10.2012 20:27 - БСП (БЕСНИ СТРАШНИ ПЕНСИИ) В ЛИБИЯ И СИРИЯ
Автор: rizar Категория: История   
Прочетен: 2634 Коментари: 4 Гласове:
4

Последна промяна: 03.10.2012 20:31

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

БСП (БЕСНИ СТРАШНИ ПЕНСИИ) В ЛИБИЯ И СИРИЯ

Гледахте ли онази екшън комедия със старите пушки  Брус Уилис, Джон Малкович и Морган Фрийман.

Не сте ?

Ако не сте ,гледайте го и си представете, ако американския народ наистина притежаваше хора, готови  до смърт да докажат истината щеще ли да има безумни войни в Либия, Ирак, Сирия , а скоро и в Иран. Патриоти, професионалисти и хуманисти. Не се съмняваме, че има такива хора в службите за сигурност на Америка. Но или нямат силите и дръзновението на да се превъплътят в ролите на Франк Моузес, Марвин Богс и Сара Рос, или са им запушени устите безпощадно от съвременните герои на плаща и кинжала, които  вместо да разпръскват демокрация по света са карани да избиват невинни хора за неясна кауза. Всъщност каузата на демократите се остойностява единствено от управляващия истаблишмънт, докато американското и въобще западното общество се сдобива с хора болни от сериозни психични проблеми , не намиращи начин да подтиснат божията съвест в душите си.

 

За какво всъщност иде реч ??? Какви БСП-та, какви пет лева в Либия.

На много хора не им е ясно, защо и кой уби посланика на САЩ в Бенгази.

Много просто – знаеше твърде много , а който знае твърде много или започва много да дрънка или поема раздрънкан по пътя към гробищата.
В случая с
Кристофър Стивънс нещата са от ясни, по-ясни. Свърши им мръсната работа- вече не им е нужен. Пое по пътя на вечните ловни полета след Садам, Кадафи и Осама бин Ладен.
Останалото е подробности. Стивънс е поискал засилена охрана, вместо това са го оставили с двама души срещу отряд катарски командоси. Да, катарски командоси, защото именно част от тях останаха да обучават новите либийски спец. служби в борба срещу партизаните, които продължават успешно, както ще видите от филмчето, да се съпротивляват на бенгазките кланове дошли на власт
през 2011г.
Всъщност кой на къде е поел, въобще не е ясно, защото  лъжите около убийствата и процесите са толкова много , че въобще не е ясно какво всъщност се е случило наистина с  диктаторите, които бяха отровени, обесени, взривени и убити от американските и европейските правораздавателни органи.  Първо ги създадоха, а после след като им свършиха работата си ги очеткаха.  

 От даденото по долу видео ще ви стане ясно какво всъщност не се е случило с Кадафи.

http://www.youtube.com/watch?v=5EXCNMVEgcY&feature=player_embedded

 До тук може да направим една лека равносметка –

 1.Милошевич – креатура на британските служби в крайна сметка отровен в един предварително обречен съдебен процес.

2. Двойника на Садам, който беше горещ американски и еврейски съюзник – обесен  . Истинският най-вероятно е умрял преди това.

3. Двойника или някой който въобще не може да бъде Осама  разстрелян и сниман в такъв вид, че и майка му не може да го познае. Истинският умрял от бъбречна криза в далечната 2001 г.

4.Двойника  на Кадафи –  убит по-най брутален начин

5. Облъчения Уго Чавес, който се бори с рака, благодарение на успешни медицински методи на кубинците, които никога няма да бъдат допуснати на бял свят, защото ще застрашат лекарствената мафия.

 

Да се готвят Асад, който ще бъде взривен или убит от снайпер. Ахмидженад нарязан с ножове по шиитски обичай. Путин най-вероятно, като “православен” – разпънат на кръст, а китайския предводител  ще бъде удавен в езеро от вино, по стар императорски обичай.

Това е демонокрацията проповядвана от сатанинския Световен елит.





Гласувай:
4



1. sistemite - Рицаре, намали рицарските филми и....
05.10.2012 12:11
ще подобриш съня си ! Друго - няма..... наистина - няма !
цитирай
2. анонимен - CidwUAWFgfiusF
30.10.2012 16:07
cRE1zr <a href="http://yogpifdbwihn.com/">yogpifdbwihn</a>, [url=http://vqfgjjieuvyh.com/]vqfgjjieuvyh[/url], [link=http://zbeihmwoxddx.com/]zbeihmwoxddx[/link], http://kzvmuzhojtjk.com/
цитирай
3. анонимен - rcViZHBucEMXb
31.10.2012 04:13
STQbAq <a href="http://irhtdbmgfybb.com/">irhtdbmgfybb</a>, [url=http://lruhtbuqcjea.com/]lruhtbuqcjea[/url], [link=http://bfkzvdechrtg.com/]bfkzvdechrtg[/link], http://hntafvumybot.com/
цитирай
4. анонимен - fNjfRUnHISkx
01.11.2012 11:22
kF6fHl <a href="http://iyzutdylxnzp.com/">iyzutdylxnzp</a>, [url=http://dxjtvkrsagqf.com/]dxjtvkrsagqf[/url], [link=http://chrtsolrgcty.com/]chrtsolrgcty[/link], http://mjabsqyhfllf.com/
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: rizar
Категория: История
Прочетен: 1079709
Постинги: 163
Коментари: 1630
Гласове: 913
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930