Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.01.2013 00:46 - Четвъртия Райх
Автор: rizar Категория: Политика   
Прочетен: 2740 Коментари: 3 Гласове:
8


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Четвъртия Райх

 

 

Специален поздрав към Германтигър-а.

 

Николай Банкомата, на когото викаме така, не защото източва карти , а понеже като смел българин се беше здраво зарибил да става сериозен предприемач и наизтеглил  сума ти кредити , та му бяха раздали много карти от  различни банки. Бизнесът му си беше типично български и към средата на 2009-та напълно зацикли. Кредитите днес му висят и сега кара бус в бившата  ГДР, белким сколаса да ги изплати. Връща се и го виждам с пънкарска прическа представляваща избръсната глава с лента по средата. Викам му: “А бе Кольо, тия прически не ги ли носехме преди петнайсетина - двайсетина години, когато бяхме по-млади и неразумни тинейджъри ?” А той директно ми отвръща – “Карам бус , карам разни арабели, кюрди и т.н и така като ме видят ченгетата, не ме закачат нямам проблеми” А той Кольо си е чист “славянин”, светло кестеняв към рус със сини очи , без симптоматичните за балкански субект  тъмноти. Та, той ми обяснява, че в бившата ГДР се намират най-големите националисти и там не виреят  почти никакви “неарийци”.

            Не такава е обаче днешния канцлер на обединена Германия Ангела Меркел. Да започнем по-отдалеко. На 10-ти септември 1944г. веднага след “революцията” от предния ден в България каца специален самолет на РАФ (английските военновъздушни сили) пълен с англофренски агенти. Знаем за какво са дошли и какъв  дървен елегантен жест с изпънат среден пръст на ръката са намертили в шкафа на Гешев , а едва ли  са намерили нещо по-различно и в другите шкафове и бюра  на военните управления – РУ-1 и 2 . Та, думата ми е, че по-цял свят са открити  много малко нацисти, още по-малко са осъдени. Когато руснаците влизат в германските управления да търсят агентурата им, едва ли са открили нещо съществено, по-скоро някои подхвърлени агенти, като нашия бай Тошо, който си е бил агент на три-четири управления наши и чужди и успя да внедри българските военни агенти в управлението на БКП. Сега си представете лутеранския пастор Каснер, живял и работил в Западна Германия и като истински Закхей захвърля гнилия капитализъм и се хвърля в обятията на Червената шапчица. Как от изряден теолог изведнъж му хрумва да се премести в една от най-войнстващите атеистични държави на света ГДР ??? Атеистичното му преображение не се ли дължи на двойната му игра с ЦРУ и ЩАЗИ ? Бащата на Меркел  е критикуван, поради особено добрите му контакти с Лотар де Мезиер, в съпричастност с бившите тайни служби в ГДР, но дали всъщност не е изпълнявал задача от ЦРУ ? Макар немските  хитлеристки тайни служби и.да успяха да се внедрят в ЩАЗИ, все пак не успяха да неутрализират англоамериканските агенти в собствената си страна. От друга страна, Горбачов най-безцеремонно подари всичката агентура на бившия Съветски съюз в Германия на западните си партньори и за дълго парира възможностите на Русия по някакъв начин да въздейства на политиката на Германия..
            Така, че Третия райх макар и унищожен заложи на стапел Четвъртия. До договореностите в Малта и в първите години на новото време , американците успешно изпълняваха плана си – “Германците долу, американците –инсайд, рашъните –аут.” Но още през 50-те години германците замислиха Новия си райх, под инфантилното название Обединени Европейски щати, на които отвъдокеанските им партнъри се вързаха. Така заработи завръщането на Немската техническа зона, която след Втората световна война беше поделена между победителите. Но Аденауер и водените от него неоссполитици (всички до един с водещи постове при нацистите) усърдно заработиха за новото немско възстановяване.  И така след 90-те години в Европа се наложи немско-френския (франсетата и те нали са наричани упорито “германи”, а не скити , както правилно  изясни Натан) локомотив , който задвижи Европейския влак не към Атлантика, а към свои Европейски пътища, възстановявайки напълно четвъртата икономическа технологична зона.

Как стана това? Просто англичаните, които са тарикатите на Европа, бяха съзнателно накарани да си ликвидират собственото производство и днес всички важни английски клечки карат Мерцедеси и БМВ-та.  Чехия веднага след разпадането на СИВ се превърна в придатък на немското машиностроене, както навремето, когато през 1938-9 г. снабди с няколко хиляди танка механизираните походи на Вермахта. Полша по същество също е в голяма степен зависима от немската икономика. Франсетата както казахме са интегрирани, освен това икономиката им буксува. Не могат да продадат своя “Рафал” на никоя страна, а този самолет вече си е демоде. Повече се котира Еврофайтър-а, един  по същество немски проект.  Шведската Скания вече е собственост на Ман, а китайците се опитват да купуват Волво и други неща, но  са назад. Белгия, Холандия, Дания си е “Горна Германия”, а Унгария, Австрия , Швейцария,Северна Италия  това си е “Южна” Германия.  Испания също освен, че машиностроенето й  е немско, разчита и на немските курортисти. Остават някакви си неаполитанска и гръцка мафия, които са просто петинчови джуджета. Пропуснахме ли някой , а разбира се Румъния, която си е “галениче” на романите франсета и спагетаджии и клоаката на Тиквата, наречена успешно “Неоосмано-американска офшорка” благодарение на актуалното ни у-ние. Това е друга тема.

Положението е като през 41-ва..., а разбира се засега никой и не мисли да тръгва на нов дрангпахтостен , но икономически Русия  започваше да се очертава като един немски подгласник , докато .... не се появи Фрау хи-хи - михи Меркел-Шмеркел  и опуленото момченце Сарко, които до известна степен промениха логическия ход на събитията, което идва да ни каже, че те бяха логически ход на американските куки, които след смазващото антипаксамерикан шоу на Шрьодер-Ширак върнаха интригата на политсцената.

Днес вместо с няколко хода в ендшпила Русия да бъде присъединена към обединена европа, поне икономически,  се прави един ретуш и идването на още по-големи немски Аденауер, Шрьодер или Барбароса (да не споменавам един лош чичко с мустаци)  се отлага за определено време.

В това време Китай не губи време да “гушне” Русия. Предлага й всичко -изграждане на нефтопроводи, електропроводи, железопътни линии, заводи и т.н.

Кой има печеливши и кой има губещи ходове бъдещото време ще покаже, но репита на 4-те технологични икономически зони и новия Райх е в пълен ход.





Гласувай:
8



1. germantiger - Благодаря за постинга!
09.01.2013 20:49
Никак не съм съгласен с теб!

Четвърти райх или не може да има или ще е без Германия - тя умря демографски, културно, а вече умира и нравствено - всъщност я убиха!

В "германия" германското е убивано - това не е държава, а търговско "обединение"!
цитирай
2. demograph - Германия+Русия
10.01.2013 02:11
Това е най-големия хамерикано/ционистки страх. Всички усилия са насочени да го предотвратят, но може и да не успеят, защото ционизма е в дълбока и необратима криза, а Обак Барама ще свали гарда на Щатите до под кръста..
Другият Голям страх е България+Македония=Тракия Марка../това за майтап на тигъра от Джерман.
цитирай
3. syrmaepon - Чак пък страх - едва ли )),но - да,нежелателно е даже ревизия на Съединението може да се пробва
10.01.2013 09:00
demograph написа:

Другият Голям страх е България+Македония=Тракия Марка../това за майтап на тигъра от Джерман.

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: rizar
Категория: История
Прочетен: 1079765
Постинги: 163
Коментари: 1630
Гласове: 913
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930